Home > Laatste nieuws >

Superschaak bij "The Battle of the Giants 2007"

Zie de fotopagina voor de bijbehorende foto's.

De derde editie van "The Battle of the Giants" is 17 en 18 november 2007 gespeeld in het Tulip Inn Hotel te Leiderdorp. Toernooidirecteur Roald Vahl kon 8 teams van elk 16 schakers uit 5 landen begroeten. Naast vier Nederlandse teams waren er teams uit Engeland, Frankrijk, Duitsland en BelgiŽ (Vlaanderen).

Winnaar werd het team van Sussex Junior Chess dat zich de komende twee jaar King of the Giants mag noemen.

Namens hoofdsponsor TSS Cross Media Group uit Gouda kondigde Willem Vermeend aan dat de sponsoring van de vierde Battle of the Giants, in 2009, gegarandeerd is.

Zondagmiddag gaf Sinterklaas, bijgestaan door twee Pieten, een simultaan gewoon schaak. Als een van de overige nevenactiviteiten kon er Superschaak gespeeld worden in een aparte zaal. Bovendien werd er een gesloten, dubbelrondig toernooitje Superschaak gespeeld door jeugdspelers van SV Leiderdorp. Voor elke deelnemer was er een beker met inscriptie. Winnaar Tomer Kedar kreeg ook nog een geldprijs van 20 euro. De uitslag:

1. Tomer Kedar      5 punten
2. Arjen Peijen     4 punten
3. Sasha Shikman    2 punten
4. Rolf Corstjens   1 punt

Organisator Vahl kan terugzien op een uitstekend georganiseerd toernooi, met tevreden en enthousiaste deelnemers. Op naar de volgende "Battle …" in 2009!

Voor meer informatie zie The battle of the giants

Terug naar boven

Superschaak, creatief schaak zonder openingstheorie
Copyright © 1999-2007 Henk van Haeringen
Website www.superschaak.nl